Passa al contingut principal

Llistat de llibres

La llista de llibres de cada curs està penjada a la cartellera de l'entrada de l'Institut, i també es pot trobar en els documents adjunts.
Recordeu que, a l'ESO, els llibres de text estan socialitzats, i només cal adquirir el llibre d'exercicis i, si no es tenen, els llibres de lectura i diccionaris.
Al Batxillerat, on els llibres no estan socialitzats, cal adquirir tots els llibres de les matèries que s'estan cursant (atenció a les matèries de modalitat).


Documents adjunts:

Llistat de llibres de 1r d'ESO
Llistat de llibres de 2n d'ESO
Llistat de llibres de 3r d'ESO
Llistat de llibres de 4t d'ESO
Llistat de llibres de 1r de Batxillerat
Llistat de llibres de 2n de Batxillerat

Entrades populars d'aquest blog

Publicació de les llistes amb el b​arem provisional - Batxillerat

El Departament d'Educació ha fet públic les llistes amb el barem provisional de la preinscripció de Batxillerat pel curs 2021-2022. El podeu consultar en el document adjunt. Tingueu present que, per tal que les dades siguin anònimes, a la columna "Nom i cognoms"  les dues primeres lletres corresponen a les primeres del nom, la tercera i la quarta a les dues primeres del primer cognom i les dues últimes a les primeres del segon cognom.   Llistat del barem provisional

Llistes d'alumnes d'admesos i llista d'espera - ESO

En els documents adjunts podreu consultar les llistes d'admesos i d'espera que ha publicat el Departament d'Educació: Alumnes assignats al centre amb indicació de la 1a petició Alumnes preinscrits al centre amb indicació del centre assignat Llista d'espera   RECLAMACIONS a la llista d'admesos Termini: 7, 8 i 9 de juny Lloc: a la secretaria del   centre que es va demanar en primera opció Horari d'atenció al públic: de 9 a 13 h Documentació: models adjunts. La Comissió de Garanties d'Admissió  resoldrà les reclamacions en el termini establert i enviarà la resposta a la persona interessada directament.     Model de reclamació per desacord amb la plaça assignada   Model de reclamació genèric