Sol·licitud de certificats

L'expedició de certificats, que no suposa cap cost, es pot sol·licitar en qualsevol moment excepte en els períodes de vacances.

Tipus de certificats:

- Certificats ordinaris (matrícula, estudis cursats, qualificacions, altres). Només alumnes del centre.

- Certificat d'equivalència de català. Totes les persones que reuneixin els requisits. Aquests requisits i els documents necessaris per a acreditar-los, els trobareu clicant aquí.

Nota: Les persones que van cursar la totalitat dels ensenyaments secundaris a l'Institut de Viladecavalls poden consultar-nos, prèviament, si disposem de tot el seu historial acadèmic. En cas afirmatiu, només caldrà que ens facin arribar el full de sol·licitud.

Procediments:

A la secretaria del centre:
En aquest cas haureu d'emplenar el full de sol·licitud i lliurar-lo a la secretaria. El certificat el podreu recollir en el mateix lloc a les 48 hores d'haver-lo sol·licitat.

Per via telemàtica:
Us podeu descarregar el formulari de sol·licitud corresponent (vegeu arxius adjunts), emplenar-lo, i enviar-lo a la següent adreça electrònica: a8053261@xtec.cat
El podreu passar a recollir per la secretaria del centre passades 48 hores des de la recepció del vostre correu.

Sigui quin sigui el procediment escollit per a sol·licitar-lo, si la persona interessada no pot recollir-lo personalment, qui vingui en nom seu, haurà de portar la fotocòpia del DNI i l'autorització del sol·licitant.

Consulteu la pestanya Horari d'atenció al públic.


Documents adjunts:

Sol·licitud de certificat
Sol·licitud d'equivalència de català

Entrades populars d'aquest blog

Preinscripció d’ESO – Curs 2024/2025

Preinscripció de Batxillerat - Curs 2024/2025