Sol·licitud de títols

La sol·licitud del títol de batxillerat es pot realitzar en qualsevol moment excepte en els períodes de vacances.


Tipus de títols:

- Només el títol de Batxillerat.
- El títol de Graduat en ESO el sol·licita d'ofici el centre per a tots els alumnes que superen l'etapa, no cal per tant que l'alumne/a faci cap gestió.

Procediments:

A la secretaria del centre:

1. En aquest cas haureu de demanar a la secretaria del centre que us generi el Resguard de sol·licitud de títol acadèmic i professional i liquidació de taxa.
2. Amb aquest imprès s'ha d'anar a una oficina de CaixaBank i pagar l'import de la taxa.
3. Retornar el Resguard de sol·licitud de títol acadèmic i professional i liquidació de taxa a la secretaria del centre, segellat per l'entitat bancària o amb el comprovant de l'ingrés i una còpia del carnet de família nombrosa o monoparental si és el cas.

Per via telemàtica:

1. Us podeu descarregar el formulari de sol·licitud de títol acadèmic (vegeu el document adjunt), emplenar-lo, i enviar-lo a la següent adreça electrònica: a8053261@xtec.cat 

Important! Si al formulari heu al·legat que formeu part d'una família nombrosa o monoparental, haureu d'adjuntar al correu electrònic una còpia del carnet que ho acredita.

2. Una vegada rebuda la vostra sol·licitud, generarem el Resguard de sol·licitud de títol acadèmic i professional i liquidació de taxa (format PDF) i us l'enviarem a l'adreça de correu electrònic que haureu utilitzat per posar-vos en contacte amb nosaltres.
3. Us haureu d'imprimir aquest arxiu i anar a una oficina de CaixaBank a pagar l'import de la taxa.
4. Finalment, caldrà retornar a la secretaria del centre el Resguard de sol·licitud de títol acadèmic i professional i liquidació de taxa segellat per l'entitat bancària o amb el comprovant de l'ingrés. Aquest últim pas s'ha de fer presencialment.


Consulteu l'apartat Horari d'atenció al públic.


Documents adjunts:

Sol·licitud de títol acadèmic
















Entrades populars d'aquest blog

Preinscripció d’ESO – Curs 2024/2025

Preinscripció de Batxillerat - Curs 2024/2025

Sol·licitud de certificats